Ko je mačka neke deklice dobila mladičke, so mladički po nekaj dneh izginili. Ko je deklica vprašala mamo kaj se je zgodilo z njimi, je ona rekla samo "Bog jih vzel".

Po nekaj mesecih je mačka ponovno dobila mladičke. Mama je en dan deklico poslala v trgovino. Preden je odšla, se je deklica želela še malo poigrati z mačjimi mladiči. Kmalu je zaslišala korake. Skrila se je, ker ni želela da jo odštejejo ker še ni odšla. Oče je vstopil v sobo in nosil vedro z vodo. Deklica je gledala kako je njen oče dal mladiče v vrečo in jih utopil v vedru. Kasneje je deklica vprašala mamo kje so mladiči, in ona ji je rekla "Bog jih je vzel".

Po nekaj dneh je šla mama dvignit telefon in prosila je deklico, da popazi na malega brata, ki je bil v kopalni kadi. Po nekaj minutah se je mama vrnila v kopalnico in deklica ji je rekla "Bog ga je vzel".

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information