Mlad par je izkoristil čar praznega stanovanja (je potrebno, da omenim, da je bilo govora o prvomajskem koncu tedna, ki so ga starši fanta iz zgodbe izkoristili za izlet?), da bi še bolj ”poglobil svoje prijateljstvo med moškim in žensko”. Nekaj noči se je mlad par zabaval s preverjanjem risb iz ”Kamasutre” v praksi in ko sta skoraj prišla do tega, da bi lahko dopolnila to zanimivo knjigo z določenimi svojimi odkritji, se odločita, da se bosta malo spočila. Fant, gostitelj, se odloči svoje dekle nagraditi za dotedanjo ”nesebično pomoč v doživljanju popolnega zadovoljstva” tako, da ji bo naredil svojo specialiteto - palačinke z marmelado.

Popolnoma gola sta šla v kuhinjo in hitro so prve palačinke letele po zraku in se pri tem obračale, prav po načrtu spretnega mojstra. Dekle je vse to opazovalo in prva zvita palačinka jo je navdihnila - ona mora nagraditi svojega fanta. Kako? Tako da se bo, medtem ko on dela poslastice s spretnim ravnanjem ponve po neskončnem prostoru kuhinje, ustno izrazila. Pri tem ni mislila na kakšen ustni hvalospev svojemu fantu, temveč običajno združitev dveh teles pri čemer eno stoji, drugo kleči.

palacinke

Medtem, ko je dekle opravljalo “nagradno aktivnost“, je navdušen fant vse manj spretno ravnal s ponvijo. V nekem trenutku je izpustil krik od poželenja (ki je spominjal na zavijanje grivastega pavijana, ko stopi na trn) in pri tem, ko se je premaknil, nehote izmaknil ponev izpod vroče palačinke, ki je ravnokar padala. Kam je palačinka padla? Seveda, dekletu na glavo?

Kot je znano, kadar vam nekaj vročega in lepljivega pade na glavo, je prvo kar boste naredili, da hitro potegnete glavo med ramena in močno stisnete zobe. Tako je storilo tudi to dekle. Če s vam v tem trenutku med zobmi znajde kakšen predmet (npr. tuba Kaladonta, svinčnik, klobasica z žara), bo seveda enostavno prepolovljen (poskusite sebi vreči vročo palačinko na glavo, medtem ko v ustih držite kakšen predmet). To se je zgodilo z objektom, ki ga dekle imelo med zobmi. Kot je znano, vsako človeško bitje, ko začuti, da ga za vedno zapušča del telesa (del sebe), ravna izredno (izven sebe). Tako je storil tudi ta fant. Ko je kriknil kot slon, ki mu je trobec naletel na električni tester, je zamahnil s prvim orožjem, ki ga je imel pri roki (ponvijo!) in onesposobil “sovražnika“. To je bil klasičen knockout s ponvijo po glavi - dekle je padlo v nezavest držeč v ustih del svojega fanta. Sledi: hiter klic dežurne medicinske službe, hitra intervencija, operacija, šivanje … vendar pa se je vse srečno končalo!

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information