Abigail je majhna deklica, ki je bila umorjena v 19. stoletju. Živela je v Plymouth v Massachusetts-u. Nikoli ni imela dobrega odnosa z materjo, vendar so se razmere zelo poslabšale, ko je njen oče zapustil dom.

Oče je bil ribič in je veliko svojega časa preživel zunaj doma. Abigail se je vedno bala očetovega odhoda, ker jo je bilo strah materinega odziva.

Nekega dne so se njeni strahovi uresničili. Oče se ni vrnil domov. Mati je krivila Abigail za očetov odhod in je ves svoj bes znašala nad otrokom. Neke noči je njena mati, v navalu besa, zabodla Abigail.

Legenda pravi, če stojite pred njihovo hišo in rečete "Abigail, pridi ven, da se igramo", se bo na oknu pokazala majhna deklica, ki gleda proti morju in kraju od koder je njen oče zadnji krat odplul.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information