V Georgiji, v času 19. stoletja, sta kmet in njegova žena pričakovala rojstvo svojega petega otroka. Kmet je vedel, da ne bodo mogli nahraniti tudi tega otroka, saj so bili posevki tega leta zelo slabi, poleg tega so oni bili zelo revni. Ko je žena začela rojevati, je kmet poklical zdravnika. Vendar ženska ni vedela, da sta ona dva že prej naredila načrt, kako se bosta znebila otroka. Načrt je bil da odneseta otroka takoj po rojstvu in da mami povesta, da je otrok umrl med porodom. Tako sta tudi storila.

Ko je te noči zapustil siromašno hišo, je zdravnik s sabo odnesel tudi malega dečka. Odnesel ga na bližnji most in ga vrgel v vodo. Ženska ni nikoli izvedela kaj sta kmet in zdravnik storila.

Legenda pravi, da je v oblačnih nočeh v času polne Lune potrebno priti na most in parkirati na sredini mostu. Nato je treba otroški puder nasuti v krog. Potem se je treba vrniti v avto, ugasniti motor in luči in počakati nekaj minut. Tedaj boste slišali tihi jok otroka. In ko izstopite iz avta, boste v krogu videli odtise otroških stopal.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information